Ook voor zakelijke leningen (bedrijfshypotheek en/of rekening-courant), kunt u bij ons kantoor terecht. Klik hier voor meer informatie

Viergrenzenweg 106, Vaals

Verkocht: Viergrenzenweg 106, Vaals

Woningzoeker

  • Kopen
  • Huren
Woningtype:
Vraagprijs:
Plaats:
  Of zoek bij mij in de buurt.

« Terug naar overzicht

TE KOOP: Leenheerstraat 14, Vaals

Vraagprijs€ 260.000,- k.k.
Bouwjaar1978
Perceeloppervlakte115 m²
Woonoppervlakte83 m²
Bruto inhoud340 m³
Aantal slaapkamers2
EnergielabelC
 
Social Media
  
  
Omschrijving
Foto's
Plattegrond
Kenmerken
Reageren
Kaart
M@il bekende
Hypotheek berekenen

LET OP: Wij verzoeken u om bezichtigingen uitsluitend per e-mail bij ons aan te vragen.

"Tip-top" verzorgd woonhuis met o.a. 2 slaapkamers (oorspronkelijk 3), halfopen keuken, woonkamer met schuifpui naar besloten achtertuin annex terras en ruime garage. De voormalige eigenaren hebben o.a. de badkamer ietwat vergroot, muur doorgebroken tussen 2 slaapkamers en de garage verlengd. Het reguliere onderhoud is periodiek uitgevoerd, waardoor de koper in principe zijn intrek kan nemen. In 2021 zijn er diverse nieuwe kunststoffen kozijnen met HR++ beglazing geplaatst, inclusief nieuwe voordeur.
Dit huis heeft een vriendelijke uitstraling en nodigt uit om gezien te worden! Als je wil wonen in een kindvriendelijke buurt en de voorkeur geeft aan een compacte, doch onderhoudsarme tuin, is dít dé ideale woning.........


GLOBALE INDELING:

begane grond:
• hal, voorzien van plavuizenvloer, betegeld toilet met fontein, garderobe en meterkast
• woon-/eetkamer (ca. 29 m²) met granieten vloer, open verdiepingstrap en aluminium schuifpui naar de achtertuin/terras. De aanwezige houten balken (decoratief) geven het geheel een rustieke uitstraling.
• complete halfopen keuken (ca. 6,5 m²) met granieten vloer en o.a. voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vrieskast en losse kastenunit met combi-magnetron
• volledig betegelde achtertuin/terras (ca. 26 m²) op 't Zuiden en via een stenen trap toegang tot de verlengde garage (20 m²) met elektrisch bedienbare sectionaalpoort. Vanuit de Ceresstraat is deze garage uitstekend bereikbaar.
• bergruimte (ca. 4 m², stahoogte ca. 1.75 m, voorzien van plavuizenvloer) onder de garage, voorzien van elektriciteit
• leuke voor-/zijtuin en compacte doch gezellige "achtertuin"/terras

1e verdieping:
• overloop met muurkast
• 2 slaapkamers (resp. ca. 15,5 en 12,5 m²) met mooie laminaatvloer. Het is op eenvoudige wijze mogelijk om een scheidingswand te plaatsen in de grootste slaapkamer, zodat er op de 1e verdieping in totaal 3 slaapkamers zijn.
• moderne badkamer (ca. 5 m²) met inloopdouche, 2e toilet, badmeubel, antracietkleurige designradiator en witgoedaansluiting

2e verdieping (via vlizotrap):
• bergzolder (ca. 35 m² vloeroppervlakte) met cv-ketel (eigendom; merk Remeha; bj. 2012) en wasbak. 2 dakvensters zorgen voor voldoende daglichttoetreding. Onder het schuine dak is voldoende opbergruimte aanwezig.

WoningWoonhuis
 
GarageJa
TuinJa
TerrasJa
 
Bouwlagen2
Badkamers1
Garages1
 
KelderNee
 

Reageer op deze woning

Wilt u graag meer informatie over deze woning, of wilt u graag een afspraak met ons maken omtrent deze woning?
Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Object: Leenheerstraat 14, Vaals
 
Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:   
 
Opmerking:
 
ik wens een bezichtiging
ik wil een brochure aanvragen
 
 

Dit object aanraden aan een bekende

Object Leenheerstraat 14, Vaals
 
Uw naam
Uw email-adres
 
Naam ontvanger
Emaildres ontvanger
 
Opmerking:
 
Beveiligingscode
Typ de naam in de hieronder getoonde afbeelding over in het invoerveld.

Hypotheek berekenen

Voncken makelaardij o.g. beschikt tevens over de nodige hypotheek-expertise. Het kopen van Uw huis is namelijk stap één, het financieren is stap twee. Dit stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het financiële advies. Om die te waarborgen hebben de gezamenlijke hypotheekaanbieders een landelijke erkenningsregeling ingesteld, onder verantwoordelijkheid van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (kortweg: SEH). De regeling is bedoeld voor alle individuele hypotheekadviseurs in Nederland. Zo'n persoonsgebonden certificering schept duidelijkheid voor U als consument. Wanneer U een Erkend Hypotheekadviseur raadpleegt, mag U erop rekenen dat deze zijn of haar vak verstaat. Met deze erkenning onderscheidt ons kantoor zich – in de persoon van Edwin Crombach – als een vakbekwame gesprekspartner.

Klik hier om uw maximale hypotheek te berekenen.

Neem contact met ons op om een vrijblijvende hypotheekafspraak te maken.